Aluminium kozijnen

KKH BV levert ook Aluminium kozijnen in alle kleuren en maten. Hiermee ziet u huis er een stuk moderner uit. U kunt ook kiezen uit verschillende profielen namelijk; vlak, verdiept en steellook. Aluminium kozijnen staan ook volop in het teken van duurzaamheid aangezien de voorraad aluminium in de aarde onuitputtelijk is en het gerecycled kan worden!

Verdiepte aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen staan er niet bekend om een hoge isolatiewaarde te hebben, toch zijn er vele mogelijkheden om uw huis goed te isoleren, met de voordelen van aluminium. Dit doen wij door montage materialen te gebruiken van de hoogste kwaliteit waardoor u de look heeft van een stalen kozijn met de isolatiewaarde van een kunststof kozijn. Bij KKH BV zijn alle kozijnen standaard voorzien van HR++ isolatieglas en veiligheidsbeglazing volgens de geldende normen. Tevens zijn onze kozijnen goedgekeurd voor het Politie Keurmerk veilig wonen.

Vlakke aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn ook verkrijgbaar in een vlak profielsysteem. Dit is een voordeliger en smaller systeem waarbij u net als bij verdiept keuze uit alle kleuren en opties.

Steellook aluminium kozijnen

Het Steellook profiel van Aliplast is speciaal ontwikkeld voor de vervanging van de oude stalen kozijnen. Vooral in Den Haag en Rotterdam is hier veel vraag naar, aangezien de gemeente niet altijd toestemming geeft om kunststof te gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact met een van onze adviseurs opnemen.

Onderhoud?

Wat veel kozijnenleveranciers u niet vertellen is dat een aluminium kozijn onderhoudsarm is, onderhoudsarm betekent niet onderhoudsvrij. Wij adviseren u als klant van KKH BV eerlijk en open over het onderhoud van uw nieuwe kozijnen. Aluminium kozijnen dienen minimaal jaarlijks afgesteld en gesmeerd te worden. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Wilt u meer informatie?

Meer weten over aluminium kozijnen? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Bekijk ook

Kunststof kozijnen

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

    Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Tel: 0180-712402

    Tekening toevoegen?