Kozijnen

Waarom kunststof kozijnen?

Voor wie zich afvraagt waarom kunststof kozijnen zo veel meerwaarde bieden, vindt u hieronder een kort opsomming. Kunststof kozijnen zijn niet voor niets onze specialiteit.

Duurzaam

Kunststof kozijnen, van goede kwaliteit,  gaan langer dan 50 jaar mee. Bovendien krijgt u een recyclegarantie, conform de eisen van duurzaam bouwen.

Onderhoudsarm

Kunststof hoeft niet geschilderd te worden. Hiermee draagt u een winstgevend steentje bij aan het milieu. Ook verdient u terug in uw onderhoudsbudget.

Isolerend

De profielen omvatten meerdere kamers. Deze kamers zorgen voor warmte- en geluidsisolatie. Verder zorgt de voorkamer voor optimale ontwatering

Inbraakwerend

Kunststof is oersterk materiaal. Bij een eventuele poging tot inbraak versplintert het niet.
Met goedgekeurd hang- en sluitwerk voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2 en Politie Keurmerk Veilig Wonen

Brandveilig

Onze Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!)..

Veel kleur en structuur mogelijkheden

Naast het standaard glad wit of creme kleurige kozijnen zijn er ruime kleurcombinaties mogelijk.  Zo kunnen zowel de kozijnen als draaidelen worden voorzien van een renolittoplaag (houtnerfstructuur). Deze laag is ook in tal van kleuren leverbaar.
Kleurechtheid van de toplaag wordt gegarandeerd volgende de DIN- en NEN-richtlijnen. Afhankelijk van de kleurstelling loopt de 100% kleurgarantie op tot 10 jaar.

Stijlvol

Door de strakke vormgeving en subtiele belijning oogt kunststof zowel binnen- als buitenshuis uiterst fraai. De kozijnen ogen jarenlang bij weer en wind continu afgewerkt en als nieuw

Geintereseerd?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

    Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Tel: 0180-712402

    Tekening toevoegen?