Kunststof kozijnen

kunststof kozijnenIn zijn meest eenvoudige vorm bestaat een kozijn uit twee stijlen (een linker- en een rechter stijl) en twee dorpels (een onder- en een bovendorpel). Een tussendorpel wordt ook wel kalf genoemd.

Een kozijn is een onderdeel van een wand of gevel, zonder dragende en constructieve functie. Wanneer de muuropening te breed is, zal een latei boven het kozijn worden aangebracht, om de krachten op te nemen die anders het kozijn zouden beschadigen. Een ontlastingsboog heeft dezelfde functie als een latei, de krachten opnemen en doen afvloeien op de muurdammen naast het kozijn. Kozijnen kunnen worden onderscheiden in binnen- en buitenkozijnen, waaraan verschillende eisen worden gesteld. Binnen kozijnen zijn kozijnen die binnen een gebouw worden toegepast, buitenkozijnen bevinden zich in de gevel van een gebouw en zijn zo onderdeel van de scheiding tussen binnen en buiten.

In steeds meer wijken worden kunststof kozijnen gemonteerd, er zijn zoveel bedrijven die kunststof kozijnen leveren maar wat maakt KKH BV bijzonder? KKH BV levert en monteert vlakke en verdiepte profielen in alle kleuren soorten en maten voor de scherpste prijzen in een kort tijdsbestek.

Verdiept Profiel

Onze verdiepte profielen zijn van het profielsysteem K-Vision TREND, die standaard geleverd worden met een gecertificeerde HVL las (rechte hoek), kortom u heeft enorm veel keus en onze adviseurs zullen u met al uw vragen te woord staan. Dit profiel heeft tevens een van de hoogste isolatiewaarden en is bij KKH BV standaard voorzien van HR++ beglazing en veiligheidsglas volgens de geldende normen. Onze kozijnen voldoen standaard aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Vlak profiel

Het zogenaamde vlakke profiel is het voordelige profiel dat 70mm dik is i.p.v. 115mm. Bij KKH BV worden de kozijnen vervaardigd uit het K-Vision Classic profielsysteem, kunststof kozijnen met hoge isolatiewaardes tegen nog scherpere prijzen!

Onderhoud?

Wat veel kozijnenleveranciers u niet vertellen is dat een kunststof kozijn onderhoudsarm is, onderhoudsarm betekent niet onderhoudsvrij. Wij adviseren u als klant van KKH BV eerlijk en open over het onderhoud van uw nieuwe kozijnen. Kunststof kozijnen dienen minimaal jaarlijks afgesteld en gesmeerd te worden. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Wilt u meer informatie?

Meer weten over kunststof kozijnen? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Bekijk ook

Aluminium kozijnen

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

    Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Tel: 0180-712402

    Tekening toevoegen?